Voorjaar

Deze week even naar Castricum gereden naar het meer bij de Haagsche weg.  Onderstaande foto’s spreken voor zich.

 

 

Opstijgende grote Zilverreiger.

Blauwe reiger wacht geduldig op z’n prooi

Het is voorjaar, de grauwe ganzen doen het weer goed.

Twee brandganzen hebben een onderonsje in het riet.

Kuifeend neemt een bad.

2 Comments

  1. Hallo Piet,

    Leuke serie geplaatst, geeft een goed beeld van de aanwezige soorten bij het meertje. Je had mooi licht wat vooral bij de zilverreiger en de grauwe ganzen mooie opnames heeft opgeleverd. Er zit ook een IJsvogel bij het meertje, dus wellicht een reden om nog eens terug te gaan, vlakbij het bruggetje is een kijkscherm waar je hem wel kunt spotten.

    groet, Hanry

  2. Hoi Piet, dat was vroeger mijn achtertuin, mooie plek he? Je hebt leuke foto’s gemaakt, ik vind die van de brandganzen ook super! Laats heb ik daar ook gezeten bij het scherm en er is altijd wel iets moois te zien.

    Willie

Comments are closed.