De Appelvink

Ik heb op 2 februari met een paar mensen een dag in een vogel hut in Vledder doorgebracht. Het was somber en regenachtig weer met beperkt licht met iso waarden boven de 5000. Het is een mooie hut van alle gemakken voorzien zelfs vloerverwarming! Voor mij was het toch wel succesvol omdat de appelvinkĀ  zich regel matig liet zien. Deze vogel heb ik nog nauwelijks voor de lens gehad.

Appelvink

 

Appelvink

 

Appelvink

 

Appelvink

 

Appelvink

 

Roodborstje

Verder kwamen er nog roodborstjes aangevlogen.

Roodborstje

 

Roodborstje

Spiegelbeeld vertel eens even.

Roodborstje met koolmees

 

Boomklever

De boomklever doet zijn naam eer aan.

Boomklever

 

Heggemus

 

Grote bonte specht

De grote bonte specht liet zich nog even zien.

Grote bonte specht

 

Vink

 

testen
Gaai

 

Roodborstje

Tenslotte nog een aardigheidje.

 

4 Comments

 1. Je mag denk ik niet klagen wat betreft het resultaat. Mooie soorten en de laatste foto is toch wel heel gaaf šŸ™‚ Het slechte licht was wel balen maar vandaag was het nog slechter geweest.

 2. Ondanks het weinige licht heb je toch mooie opnames kunnen maken. De appelvink is prima gelukt, maar ook de roodborst en grote bonte specht staan er prima op. De spiegelingen met de roodborst zijn ook erg leuk. Het heggenmusje is ook een mooie vangst, en de afsluiter is ook mooi geschoten.

 3. Hoi PIet,
  dit zijn echt schitterende foto’s van de Appelvink ondanks de regenachtige dag.
  De hoge iso is er niet aan af te zien. Ik heb ook appelvinken zie hiervoor https://helmanatuurfotos.blogspot.com/search?q=appelvink
  Het roodborstje en dan met name de eerste foto is erg mooi. De weerspiegeling in het water is ook leuk om te zien šŸ˜€
  De boomklever is echt heel mooi maar ook de heggenmus staat er fraai op net als de bonte specht vrouw. In een hut is eht altijd heerlijk om te fotograferen maar liever zonder regen šŸ˜‰

  Groetjes, Helma

Comments are closed.