HBN7 in Lemele

Weer naar Lemele afgereisd, ditmaal naar HBN7. Het weer hield niet over helaas was het vogelbezoek dit keer beperkt. Wel was de appelvink duidelijk aanwezig. Dit keer voor mij wel bijzonder; met juveniel.

 

Appelvink

De hele familie op de foto!

Appelvink

 

Appelvink juveniel

 

Appelvink

Ook de eekhoorn kwam nog even langs.

Eekhoorn

 

Eekhoorn

 

Eekhoorn

 

Eekhoorn

 

Geelgors

 

Geelgors female

Geelgors man en vrouw in de regen.

 

Gekraagde roodstaart

 

Gekraagde roodstaart

 

Gekraagde roodstaart female

De gekraagde roodstaart zowel man als vrouw.

 

Grote bonte specht

 

Grote bonte specht met appelvink

GBS in dialoog met de appelvink.

 

Roodborstje

 

Gaai

Tenslotte nog even de gaai.

3 Comments

 1. Jammer van het weer maar je hebt toch wel leuke foto’s kunnen maken van mooie soorten. De eekhoorn staat er prachtig op en gezin appelvink ook. Dat zie je in het westen van het land niet. Evenals de gekraagde roodstaart, die is er wel maar niet zomaar in je achtertuin.

 2. Mooie serie Piet, de regenachtige sfeer komt goed over op diverse foto’s. De wat verregende appelvink als laatste in die serie en de grote bonte specht met appelvink geven dit mooi weer. Misschien jammer van het weer, maar de natte vogels hebben ook wel weer iets. De opnames van de eekhoorn zijn ook geslaagd, vooral de tweede met de nieuwsgierige blik naar het water is erg leuk.

 3. Hoi Piet,
  wat een parels van foto’s zeg!!!!
  Zeker die van de appelvink en helemaal dat kleintje. Werkelijk schitterend om te zien. ik vind die ook gelijk de mooiste van deze serie. Uiteraard is de geelgors (wat een mooie en intense kleur) ook super om te zien net als die leuke eekhoorn šŸ˜€
  Regendruppels bij de geelgors ook mooi kennen vastleggen.
  Echt een hele mooie serie!

  Groetjes, Helma

Comments are closed.