Foto hut Alblasserwaard

Deze foto’s zijn gemaakt bij foto hut Alblasserwaard. Een hele mooie hut met één groot nadeel je kunt niet voor de hut komen om storende elementen te verwijderen of aanpassen.

 

Ringmus

 

Heggemus
Roodborstje
Roodborstje kijkt in de spiegel
Merel
groenling
Groenling
Fazant(man)
Fazant(vrouwtje)
Grote bonte specht
Koolmees
Gaai
Badderende eend

 

3 gedachten over “Foto hut Alblasserwaard”

  1. Hallo Piet,

    Toch nog wel wat geslaagde opnames kunnen maken ondanks de storende elementen. Mijn favoriet is de heggenmus in deze serie, staat er prachtig op met leuke houding. Maar ook de gaai, grote bonte specht en groenling vrouw zijn geslaagde opnames alsook de spiegelbeelden en de fazanten. Mooie serie om te bekijken!

  2. Hallo Piet, je hebt een hele serie geplaatst, leuk. De pimpelmees en de heggenmus zijn erg leuk vind ik, mooie vogels. De gaai in de v tak is ook mooi geworden. Het licht was wel erg fel he? Zo is er altijd wat. Ik vond het gezellig met zijn drieen.

Geef een reactie