Vogelconcert in Bakkum

Ik ben begin mei in de vroege ochtend even aan het wandelen geweest in het duingebied in de buurt van Castricum aan zee. Genieten van de stilte in de natuur en alleen een vogelconcert waarvan de je meeste vogels alleen maar hoort.

Maar sommige ook ziet!

Zanglijster

 

Fitis

 

Nachtegaal

 

Heggemus

 

Kneu

 

Roodborsttapuit

 

Nachtegaal

 

Fitis

3 Comments

 1. Het vroege opstaan is beloond met fraaie opnames van deze zangers, je kunt sommige vogels zelfs in de keel kijken. Prachtig toch als je deze beelden kunt schieten tijdens een wandeling en ondertussen genieten van het gezang. Zonder de andere minder te vinden is de zanglijster mijn favoriet in deze serie, luidkeels zingend tegen de blauwe lucht, prachtig toch?

  groet, Hanry

 2. Ik vind het zo leuk dat het gelukt is in de duinen, heb je er van genoten? En veel soorten vast gelegd, je zult wel tevreden zijn.En dat lopende weg, geeft voldoening!

 3. Hoi Piet,

  voor mij ook niet zo ver om heen te gaan.
  Geweldige leuke vogels heb die nachtegaal die springt er voor mij ook echt uit.
  Ik hoor die alleen maar maar zien….ho maar.
  Ik heb even heerlijk met je meegewandeld. Nu de concertgeluiden nog weten voort te brengen šŸ˜‰
  Echt een hele gave serie.

  Groet, Helma

Comments are closed.